Hopp til hovedinnhold

Familiesundag "Slaktetid og kjøttmat"

No er villsaulamma og nokre av sauene sendt til slakt og vi har fått kjøtt i retur. Sundag 29. oktober kan du komme til Lyngheisenteret og bli med på å lage mat av dette økologiske kvalitetskjøtet.

  • sau kviler i lyngen
    1/1
    Leif A. Furevik

Korleis kan vi nytta slakt av sau?


12.00 – 13.30  Korleis lagar vi pølser?

Ver med kokken vår Kjersti Linn og lag pølser av sau. Smaksprøver.

14.00 – 15.00  Gardsbesøk.

Ver med og besøk spelsauene på Magnusgarden.    

 
Aktivitetane er gratis

Infobygget  og Matstova er ope  kl 12-16

Meny:

Lammeskank, Villsausuppe, Villsaupølser, Grønsaksuppe, Fiskegrateng

- og sveler

Flotte turmoglegheiter! 

 Velkomen!