Livet på Prærien - Kulturminnedagene

Livet på prærien- møter med et nytt land. Med utgangspunkt i den norske utvandringen til Amerika vil deltakere kunne ta del i aktiviteter som bueskyting, ta amerikabilder og gullgraving. Årets tema er Dialog, som var viktig både før og no for å ta del i samfunnet.

  •  (Foto/Photo)

Vi brukar å ha familiedagen Livet på Prærien på denne tida, og det vert aktiv og gøy familiedag også i år. I tillegg er vi i år del av Kulturminnedageneog tema for desse dagane i år er DIALOG, og vi vil derfor også fokusere på dette. Alle treng å være en del av et fellesskap - et inkluderende samfunn som er basert på solidaritet og gjensidig respekt, med like muligheter for alle.  Gjennom Kulturminnedagenes tema for 2021 «DIALOG» vil arrangementene fokusere på inkludering, belyse verdien av mangfold og skape dialog rundt vår kulturelle arv.

Det var også dette dei norske utvandrarane måtte forholde seg til då dei dro og måtte etablere seg i nytt land. Korleis er det for dei som kjem til Norge i dag? 

Vi vil invitere fleire aktører til å vere med oss, og vil også ha kjekke og velkjende aktivitetar på Prærie. Meir informasjon om dette kjem. 

Vi gler oss!

  •  (Foto/Photo)
    1/1